Nyårsdagen på Bondi Beach

På nyårsdagen var vi lite trötta och slitna, somliga mer än andra. Så Mattias och jag (Eva-Marie) fick ge oss ut på en egen turné medans de lite tröttare barnen tog en soft dag ”hemma” med pool, tv-spel och dator. Dessa ungdomar……. 🙂

Vi tog oss via buss (när ni åker buss i Sydney kom ihåg att ha med en tröja eller filt – det är nämligen kallare än kallast på bussen!) och tåg och buss igen till Bondi Beach.

strandinstruktioner

strandinstruktioner

Vi var inte ensamma om idén att slappa på Bondi denna dag. Trots att det var ganska så mulet så var det varmt, varmt och packat med folk. Och solen är det bra krut i, låter sig inte hindras av lite moln.

DSC07599

 

Inspelning av Bondi Rescue pågick – men läget var lugnt. Men man imponeras över säkerheten på stränderna här. Simma mellan flaggorna (Denna dag var avståndet mellan flaggorna inte stort) och de har bra koll över vattnet. Vilket man förstår när man kommer i. Även om vågorna ser ”modesta” ut på bild så är det som att åka runt i centrifugen i tvättmaskinen. Här på Bondi var det dessutom en kille som hela tiden körde jetski fram och tillbaka i vattnet hela tiden för att ha koll på badare och surfare.

DSC07589

Ganska skönt att slappa på egen hand tyckte vi:)

DSC07587

Lämna en kommentar